De workshop

De Workshop en Tarieven

 

Wij stellen ons aan u voor van links naar rechts: Linda Hoevenaars (visagiste), John Geven (professioneel fotograaf) en Annelies Hoek (catwalkcoach & catwalk award winnares 2013).

Bij iedereen is het eigenlijk wel bekend. Een eerste indruk kun je maar één keer maken. En die eerste indruk is daarom juist zó belangrijk, want er is geen tweede kans. De eerste indruk bepaalt hoe iemand je ziet. Hoe de ander over je denkt en BeRepresentative geeft jou de handvatten om de “eerste indruk” in jouw voordeel om te zetten. De eerste indruk bepaal jij!

Mensen zitten eenmaal eenvoudig in elkaar. In een fractie van een seconde vormen ze zich een over jou op basis van presentatie, aan komen lopen, foto op social media, maar ook op hoe je vertrekt en van iemand wegloopt.

BeRepresentative geeft tijdens deze workshop jou de mogelijkheid om de eerste indruk positief te beïnvloeden.


Data individuele inschrijvingen:

Zaterdag 17 oktober, start om 10.30 uur (duur ± 2 uur).

Wij kunnen deze workshop lopen-houding-zakelijke portretfoto geheel volgens de richtlijnen van het RIVM organiseren in ons studio van 620m2.

IC1
IC3

Deze workshop bestaat standaard uit 2 onderdelen:

I. Lopen; Onder leiding van topmannequin Annelies Hoek (winnares Catwalk Award 2013) leer je hoe je met aandacht kunt lopen. Zij creëert bewustwording voor jou manier van lopen, maar vooral ook het vertrek daarbij.

IC2

II. Fotografie; Portretfotograaf John Geven maakt een stijlvolle portretfoto naar jouw wens. Perfect voor social media (tegenwoordig wordt je vaak eerst gegoogeld voor een eerste bijeenkomst of afspraak), solliciteren, bedrijfsprofiel etc.

U kunt de workshop ook nog heerlijk afsluiten met een kookworkshop die zich boven in de studio bevindt en optioneel kunnen we de workshop met andere modules uitbreiden.

U kunt de individuele BeRepresentative boeken als individu (wij zoeken dan andere deelnemers erbij). Deze workshop gaat door met minimaal 6 deelnemers en de maximale grote is 10 deelnemers. Deze workshop duurt ongeveer 2 uur.

De kosten hiervoor bedragen 150,- excl. BTW voor de basic workshop (eerste indruk ‘presence’ & ‘professionele portretfoto’).


Wilt u als groep of bedrijf boeken? Dan maken wij graag een offerte op maat. De tarieven worden berekend per dagdeel/groepsgrootte en mogelijke extra opties, zoals de mogelijkheid om te teambuilden in onze kookstudio of tijdens een vergader/brainstormsessie. Stuur voor een vrijblijvende prijsopgave een email naar info@johngevenstudios.nl